Wat patiënten zeggen

 

Bent u in behandeling geweest en wilt u uw ervaring delen, vul dan hier het contactformulier in!

 

Ik ben met mijn (baby)jongenstweeling bij Max in behandeling geweest. Zij waren toen enkele maanden oud. De belangrijkste reden van het consult was dat ze beiden een voorkeurshouding hadden, de één wat meer dan de andere. Daarnaast hadden ze ook last van obstipatie. Na het eerste onderzoek en behandeling merkte ik al een duidelijke verbetering. Max ging heel voorzichtig te werk en de jongens waren helemaal “zen” tijdens de behandeling. Fijn ook dat hij na één keer behandelen al een indicatie kon geven van het aantal benodigde behandelingen. En inderdaad, achteraf klopte dit exact! Ook werd er uitgebreid uitgelegd wat er gedaan werd en waarom. Heel verhelderend. Max krijgt van mij dan ook een dikke 10!

Tanja, Bingelrade


Heel kundige en fijne osteopaat. Een sterk punt is de rust die Max uitstraalt tijdens zijn behandeling! Met mijn zoontje van destijds vier weken oud bij hem geweest ivm veel huilen.. na één behandeling al een hele verbetering! Hij stopte met huilen en kon eindelijk eens lekker slapen. Een echte aanrader!

Jolijn, Voerendaal


Ik ben er vorig jaar bij Max terecht gekomen met klachten aan mijn voet. Na de eerste behandeling al meteen verbetering. Ik kon weer wandelen zonder pijn! Ook recent weer na een val met de fiets bleef ik klachten aan mijn been houden . Na één behandeling meteen weer stukken beter. Ik moet snel nog een keer gaan om de laatste restjes pijn nog te laten behandelen. Top dus!

Ingrid, Vaesrade


Ik ben zelf bij Max geweest voor een behandeling en was na drie behandelingen klachtenvrij en dat na een periode van allerlei behandelingen gedurende twee jaar, waarbij de pijn bleef. Daarna is mijn moeder geweest en ook goed geholpen. Mijn man…ook klachtenvrij. Mijn pasgeboren zoontje is nagekeken en huilde na twee behandelingen aanzienlijk minder en had weer een regelmatigere stoelgang. Het dochtertje van een vriendin is onlangs ook gestart met een behandeling. Gezien de diversiteit van de klachten in mijn kring en het aantal mensen dat door mijn verhaal enthousiast werd, lijkt het me duidelijk dat dit een super osteopaat is! Laat u verrassen door zijn snelle, adequate behandelingen en relax in zijn kundige handen tot de klacht ongemerkt verdwenen is…

Edmée, Sittard