Verbouwing #5: de vloer en nieuwe radiatoren

De verbouwing is weer verder opgepakt. Gisteren zijn er wat nieuwe radiatoren geplaatst, die niet alleen zorgen voor voldoende capaciteit aan warmte, maar er ook nog eens bijzonder fraai uitzien! Vandaag is de vloer aan de beurt en dus zijn de mannen van Klusbedrijf Mergelland weer druk in de weer met het leggen van het laminaat. Zo schiet het op en komt het einde langzaam in zicht!


  

 

Verbouwing #4: Schilderwerk

Het duurde even voordat de wanden droog genoeg waren, maar gisteren is de schilder van start gegaan. De wanden, het plafond en de deuren worden allemaal voorzien van een frisse, nieuwe laag. Waarschijnlijk is dit begin volgende week klaar en dan kan de vloer gelegd worden en moeten er nog een paar kleine dingetjes gebeuren, voordat alles klaar is. Spannend….

 

Verbouwing #3: de vaart blijft erin….

Gisteren zijn de laatste dingetjes verlegd qua elektra en vandaag is de stucadoor begonnen met zijn werk. Morgen zal dat naar alle waarschijnlijkheid afgerond worden en dan kan het stucwerk gaan drogen. Hopen dus dat het goed weer blijft, zodat dit snel klaar is! In de tussentijd zal de WC verder worden afgemaakt en dan hoeft alleen nog het schilderwerk plaats te vinden en de vloer gelegd te worden….

 

Verbouwing #2: deuren, wanden, tegels…de eerste contouren worden zichtbaar!

Zoals al eerder vermeld, zit ik op dit moment midden in een verbouwing. Ik moet wel zeggen, dat het echt opschiet! De mannen van Klusbedrijf Mergelland werken echt keihard. Na eerst wat dingen te hebben gesloopt, zijn ze deze week begonnen met de opbouw. De wanden zijn verlegd en de kozijnen met de deuren zijn geplaatst. Vandaag is men begonnen met het tegelwerk, wat morgen gevoegd zal gaan worden. Daarna moeten er nog wat elektra aansluitingen veranderd of geplaatst worden en kan het toilet verder afgemaakt worden. Hierna kan de stukadoor komen en als die geweest is, is het simpelweg wachten tot de wanden droog zijn. Het gaat hard, maar nog even geduld dus….
image1IMG_4014

 

 

Verbouwing #1: verbouwen…verhuizen

Drie jaar geleden begon ik met mijn praktijk in Heerlen. In eerste instantie was het mijn plan om de praktijk aan huis te realiseren, maar toentertijd kon dat geen doorgang vinden. Nu, via een omweg, zal ik alsnog deze weg gaan bewandelen.

Vandaag is de verbouwing thuis van start gegaan en zodoende zal mijn praktijk begin 2016 gaan verhuizen van de Heerlerbaan naar Welten. Via de blog ga ik jullie enigszins up to date houden en de grootste verand
eringen aangeven. De start vandaag omvatte hoofdzakelijk wat sloopwerkzaamheden….eerst afbreken, om daarna iets moois op te gaan bouwen.

IMG_3885IMG_3895IMG_3891IMG_3892

 

Written by

Comments are closed.