Ik kom al jaren bij Max voor de behandeling van diverse sportblessures en andere lichamelijke ongemakken. Gewrichts- en spierblessures die me beletten om pijnvrij te functioneren of te kunnen voetballen.

Met name het feit dat Max zijn behandeling volledig gericht is op de patiënt en het verhelpen van de oorzaak van de klachten in plaats van verzachten van de symptomen spreekt me erg aan. Hij neemt alle tijd voor je, bekijkt en optimaliseert alle met de klachten samenhangende systemen, is flexibel en heeft me al meermaals op zeer korte termijn kunnen inplannen ondanks zijn volle agenda. Desnoods op zijn vrije dag of in de late avonduren als dat nodig is.

Ben ook een hele tijd bij een chiropractor onder behandeling geweest en dat was ‘lopende band werk’, binnenkomen, steeds dezelfde handelingen uitvoeren en binnen maximaal 15 minuten stond je weer buiten met een leuke factuur in je binnenzak. Max’ werkwijze is absoluut niet commercieel gericht waarbij zo snel mogelijk meerdere patiënten behandelt en dus gefactureerd kunnen worden. Hij richt zich volledig op de behandeling en genezing van de klachten en neemt daar alle tijd voor.

Ik ben nog nooit naar buiten gelopen zonder dat ik daadwerkelijk geholpen ben en verbetering voelde en dat betekent vaak dat een behandeling langer dan een uur duurt. Met name zijn rustige, integere aanpak, kennis en kunde en multidisciplinaire achtergrond maakt hem tot een therapeut die ik iedereen kan aanraden.

Los van de bestrijding van ontstane klachten heb ik me voorgenomen om regelmatig naar Max te gaan om blessures en klachten te voorkomen.

Michael, Vaesrade