Wie ben ik?

Mijn naam is Max Elze en ik ben osteopaat D.O. – MRO. Na mijn studie fysiotherapie, die ik in 2005 afrondde, ging ik op zoek naar een andere manier van behandelen. Ik wilde een bredere kijk krijgen op klachten en het behandelen daarvan.
Zodoende kwam ik uit bij de osteopathie en startte ik in 2006 met deze opleiding aan het College Sutherland te Amsterdam. Na zes jaar studie begon ik in mei 2012 met Osteopathie Max Elze binnen het Integraal Medisch Centrum te Amsterdam. Na enkele maanden besloot ik volledig over te stappen naar het zuiden en sinds 1 november 2012 voer ik dan ook mijn praktijk voor osteopathie in Heerlen. Sinds 1 februari 2018 ben ik tevens werkzaam in Amsterdam. Hier behandel ik, in samenwerking met de Babette Labeij Music Academy, mensen met stemproblemen.

IMG_9359-2

Nascholing

  • • Fysiologie – Maaseik (B)
  • • Osteopathy and vocal problems by Jacob Lieberman D.O. – Gilze-Rijen
  • • Morphokinetische patronen diagnostisch en therapeutisch – Maaseik (B)
  • • Anatomie en ontogenese van de mens binnen het kader van het osteopathisch aspect – Maaseik (B)
  • • Pediatrie – osteopathie bij baby’s, kinderen en bij zwangerschapsklachten – Hamburg (D)