Wat patiënten zeggen

 

Bent u in behandeling geweest en wilt u uw ervaring delen, deel dan uw ervaring via de contactpagina!

 

Max is heel rustig en neemt goed de tijd en luistert naar wat je zegt. Ik raad hem zeker aan. Met onze kleine man hier geweest omdat hij heel erg extreem huilde. Wat bleek, de kleine had flinke last van krampjes en flinke spanning in zijn hoofdje en nekje. En de kleine had een verborgen reflux.
Twee keer bij Max geweest. De eerste keer merkten we al meteen dezelfde dag verschil 2 dagen ging het goed daarna was het weer helemaal terug, maar dit had hij ook gezegd. Tweede keer geweest en nu is het helemaal goed met onze klein man.

Shelly, Heerlen


Super geholpen! Ons kleine meisje had hele erg pijn aan haar buikje en krampen na 1 keer te zijn geweest een heel ander kind geworden! Van de hele dag het uitkrijsen naar een lachebekje! Hele aardige man! Zo blij mee heel erg bedankt!

Kelly, Merkelbeek


Onze dochter bevallen in stuitligging heeft haar eerste 3 maanden de wereld met veel tranen en enorm veel spanning mogen ontdekken. We maakte online een afspraak  wat tevens ook heel fijn is. Bij ontvangst namen wij plaats in de wachtruimte, 5 minuten later liepen we de praktijkkamer binnen en besproken wij een vragenlijst. Max was ontspannen en de rust zelf, dit werd nog eens versterkt door een heerlijke piano instrumental op de achtergrond. Max ging rustig te werk en gaf ons ook duidelijk informatie wat hij deed. Er waren waarschijnlijk 2 oorzaken ( 1. Verkeerde voeding 2. Een zenuw in het nekje/schedel ) dit laatste “2.” heeft max behandeld in zijn praktijk. En adviseerde ons om het 10 dagen aan te kijken. Vanaf dag 2 merken wij dat we een heel ander kind hebben. We mogen eindelijk genieten van haar heerlijke lach en zien we de tevredenheid in haar lieve mooie kleine oogjes.

Steffan, Heerlen


Wat ik erg positief vind is dat je bij Max zelf online een gratis intake gesprek kan inplannen. Er wordt dan geheel vrijblijvend een behandelplan opgesteld dus je weet gelijk waar je aan toe bent en of er een klik is, ook erg belangrijk. Max is een prettig persoon heeft mij van mijn nek en schouderklachten af geholpen, wat een fysiotherapeut niet lukte. Dankzij zijn behandelingen heb ik zelfs geen zooltjes meer nodig die ik al 2 jaar moest gebruiken van een podoloog vanwege hielspoor.

Ingrid, Heerlen